Pensioeninzicht4UKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

Samenwerking financieel advieskantoren en pensioenadviseur

 

Pensioeninzicht4U werkt actief samen met financieel advieskantoren. Door een goede samenwerking kunnen we samen de cliënt zo goed mogelijk van dienst zijn.

Uitdagingen pensioen voor financieel advieskantoren

Als financieel advieskantoor volledig op de hoogte zijn van de risico’s op pensioendatum, bij overlijden en ziekte. Daarnaast is ook het budgettaire aspect belangrijk. Alle voorzieningen moeten in balans zijn met de financiële huishouding. Om dit te bewerkstelligen moet er tussen de diverse partijen de verschillende belangen worden afgewogen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Vergunning voor pensioenadvies

Daarnaast vragen veel financieel advieskantoren zich af tot hoe ver ze mogen adviseren op het gebied van pensioen. Moeten zij nu zelf de WFT-vergunning pensioen aanvragen en behalen of moeten ze een externe specialist voor inhuren. Als de keuze een externe specialist is, dan bent u bij Pensioeninzicht4U aan het goede adres.

Pensioenopdrachten voor financieel advieskantoren

  • Is er sprake van een verplichte CAO of BPF?
  • Ondersteuning bij pensioenadvies voor werkgevers.
  • Hulp bij verlenging van een pensioencontract.
  • Berekent de verzekeraar wel de goede premies?
  • Zitten er verschillen in de uitvoeringsovereenkomst tussen verzekeraar en werkgever en de pensioenovereenkomst tussen de werkgever en de werknemer?

 

Zoekt u een samenwerking met Pensioeninzicht4U?