Pensioeninzicht4UKlik om onze app te openenOpenen

Uw pensioen en inkomen

Zorgen voor later. Dat is iets waar u nu al aan moet denken. Bouwt u een pensioen op via uw werkgever? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor een extra aanvulling op uw pensioeninkomen. Wat gebeurt er met het gezinsinkomen als iemand overlijdt? En wat heeft u al geregeld voor de toekomst? De juiste productkeuze is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. 
 

Wat zijn de verschillende financiële producten voor vermogensopbouw? 

  • Het afsluiten van een lijfrenteverzekering of – rekening is vooral interessant als u een pensioengat heeft of als u een aanvullend pensioen op wilt bouwen. 
  • De overlijdensrisicoverzekering zorgt voor een uitkering bij overlijden zodat uw nabestaanden goed verzorgd achter blijven.
  • Banksparen is een vorm van sparen, waarbij het spaarbedrag op een geblokkeerde rekening wordt gestort: de bankspaarrekening.

De oplossing: een financiële foto

Met de financiële foto is meteen duidelijk wat er nu al geregeld is voor de toekomst. We kijken dan naar meerdere situaties. Zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioen (eventueel faillissement of ontslag). Een financiële foto helpt om snel de risico’s en financiële tekorten in beeld te brengen. 
 

Valt uw lijfrente binnenkort vrij?

Dat betekent dat het opgebouwde kapitaal vrijkomt. We noemen dit expireren. Voor het kapitaal dat vrijkomt gaat u een nieuwe lijfrente aankopen. U kunt hier stap voor stap zelf vergelijken welk product de hoogste lijfrente uitkering heeft en past bij uw wensen. U kunt hier ook banksparen en lijfrente vergelijken. 

 

Bereken het zelf!


 

Valt uw pensioen kapitaal binnenkort vrij?

Dat betekent dat u een keuze moet maken: hoog/laag pensioen, welke aanbieder keert het hoogste pensioen uit, 70% overgang op de partner etc. Wij helpen u graag verder.

 

Bereken het zelf!


 

Vermogensadvies

Wilt u meer weten over vermogensadvies? Of bent u benieuwd naar een premievergelijking van uw overlijdensrisicoverzekering? Bij kunt u altijd een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen.

Risicoscan Partnerpensioen

Wat is uw AOW-leeftijd?

Wat moet u doen voor uw pensioen?