Advies

Wij bieden u professioneel pensioenadvies, gebaseerd op 6 stappen:

 1. inventarisatie
 2. analyse
 3. advies
 4. inkoopbegeleiding
 5. implementatie en communicatie
 6. beheer
Communicatie

Pensioencommunicatie is er in vele vormen: van jaaroverzichten tot chats. De deelnemer is gebaat bij informatie toegespitst op zijn eigen situatie.

 

 • wij stellen de deelnemer centraal
 • wij toetsen de communicatie op het nut voor de deelnemer en op effectiviteit voor het bereiken te beoogde doel
 • wij houden de kosten beheersbaar
Beheer

Pensioenbeheer is onze corebusiness en jij kunt bij ons rekenen op kwaliteit. We hebben een hoge mate van automatisering. Ons administratiesysteem is ontwikkeld vanuit het belang van een efficiënte uitvoering van pensioenadministratie, lage beheerkosten en het snel kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Wij zorgen vanuit een gevoel van partnership, dat jouw dienstverlening op orde is. Jouw belang (en pensioen!) staat voorop.

Consultancy

Als consultant geven wij professioneel advies over pensioen. Als het gaat om het pensioen van jouw bedrijf, jijzelf of een organisatie die door jou geadviseerd wordt, kunnen wij jou ondersteunen. Wij werken als pensioenconsultant voor verschillende doelgroepen.

Naast werkgevers en ondernemers zijn dat bijvoorbeeld:

 • Accountants
 • Advocaten
 • HR-medewerkkers
 • Ondernemingsraden

UW PENSIOEN EN INKOMEN

Zorgen voor later. Dat is iets waar u nu al aan moet denken. Bouwt u een pensioen op via uw werkgever? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor een extra aanvulling op uw pensioeninkomen. Wat gebeurt er met het gezinsinkomen als iemand overlijdt? En wat heeft u al geregeld voor de toekomst? De juiste productkeuze is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.
 

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE FINANCIËLE PRODUCTEN VOOR VERMOGENSOPBOUW?

 • Het afsluiten van een lijfrenteverzekering of – rekening is vooral interessant als u een pensioengat heeft of als u een aanvullend pensioen op wilt bouwen.
 • De overlijdensrisicoverzekering zorgt voor een uitkering bij overlijden zodat uw nabestaanden goed verzorgd achter blijven.
 • Banksparen is een vorm van sparen, waarbij het spaarbedrag op een geblokkeerde rekening wordt gestort: de bankspaarrekening.

DE OPLOSSING: EEN FINANCIËLE FOTO

Met de financiële foto is meteen duidelijk wat er nu al geregeld is voor de toekomst. We kijken dan naar meerdere situaties. Zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioen (eventueel faillissement of ontslag). Een financiële foto helpt om snel de risico’s en financiële tekorten in beeld te brengen. 

VALT UW LIJFRENTE BINNENKORT VRIJ?

Dat betekent dat het opgebouwde kapitaal vrijkomt. We noemen dit expireren. Voor het kapitaal dat vrijkomt gaat u een nieuwe lijfrente aankopen. U kunt hier stap voor stap zelf vergelijken welk product de hoogste lijfrente uitkering heeft en past bij uw wensen. U kunt hier ook banksparen en lijfrente vergelijken. 

VALT UW PENSIOEN KAPITAAL BINNENKORT VRIJ?

Dat betekent dat u een keuze moet maken: hoog/laag pensioen, welke aanbieder keert het hoogste pensioen uit, 70% overgang op de partner etc. Wij helpen u graag verder.

 

VERMOGENSADVIES

Wilt u meer weten over vermogensadvies? Of bent u benieuwd naar een premievergelijking van uw overlijdensrisicoverzekering? Bij kunt u altijd een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen.

RISICOSCAN PARTNERPENSIOEN

WAT IS UW AOW-LEEFTIJD?

WAT MOET U DOEN VOOR UW PENSIOEN?

WAT MOET U DOEN VOOR UW PENSIOEN?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend en persoonlijk advies

Heb je vragen over een van onze diensten of heb je een reactie of opmerking voor ons? Dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier.
Je kunt ons natuurlijk ook bellen of even langs komen op ons kantoor.
We zijn maandag van vrijdag aanwezig van 09:00 tot 17:30.
Ook buiten deze tijden zijn we beschikbaar op afspraakbasis.

We zijn bereikbaar via 045 525 98 97

Maurice Janssen

Maurice Janssen

Pensioenspecialist

Nicole Kusters

Nicole Kusters

Pensioenspecialist