Graag vertellen u wat meer over ons kantoor!

Graag stellen wij ons aan u voor!


Wil je weten wat Pensioeninzicht4U voor uw financiële zaken kan betekenen? Loop eens binnen op ons kantoor of neem contact met ons op.

Maurice Janssen

Maurice Janssen

Pensioenconsultant RPA© RFP©
Monique Spauwen

Monique Spauwen

Backoffice medewerker
vacature

vacature

Frontoffice medewerker

Wat is onze werkwijze

Persoonlijk advies over uw pensioenregeling is alleen mogelijk met een partner die u kent. Wij willen u dus graag leren kennen omdat persoonlijk advies hét uitgangspunt van onze organisatie is. Pensioeninzicht4U is een financieel adviesbureau met de focus op klantbelang.

Wij geloven dat een persoonlijke samenwerking de sleutel is tot een zorgeloze toekomst met de juiste verzekeringen en adviezen. Daar beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk mee. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw toekomst kunnen betekenen?

Pensioeninzicht4U richt zich uitsluitend op pensioenvoorzieningen voor de werkgever, werknemer en ondernemers. Daarbij houden wij onder meer rekening met de feitelijke situatie, de wensen en behoeften, de financiële mogelijkheden en – uiteraard – het wettelijke kader.

Ons adviestraject is in vijf stappen te verdelen:

1. Inventarisatie
2. Analyse
3. Advies
4. Inkoopbegeleiding
5. Implementatie

Beheerwerkzaamheden door Pensioeninzicht4U vinden plaats op basis van een Service Level Agreement.

Pensioeninzicht4U verricht haar werkzaamheden uitsluitend op declaratiebasis. In de meeste gevallen is dat de door ons bestede tijd maal een uurtarief.

Wat zeggen onze klanten over Pensioeninzicht4U?